Ons Team

Tantrist  Patrick              

Hallo, bedankt dat u mijn webpagina doorneemt, mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Patrick en ben een verzorgde 50er die hygiëne hoog plaatst.

25 jaar geleden heb ik de passie van de massage en healing gevonden tijdens reizen naar het Oosten, Tibet, Thailand, Vietnam, Indië, waar ik verbleef bij monniken, en cursussen volgde bij massage meesters die mij de kans gaven om de kennis ervan in mij op te nemen. En nog vandaag, blijf ik bijleren en brandt hetzelfde vuur van passie bij elke massages en sessies in mij, die ik wil delen met jullie tijdens een bezoek van jullie keuze.

Ontdek tekst, uitleg en foto's in onze website wat ikzelf of mijn vrouwelijke collega's zoal kunnen aanbieden.

Een Tantra Massage, een yoni massage met of zonder yoni eitjes, een lingam massage, een spirituele witte tantra massage, jadesessie, mantra's, klankschalen, aroma's en de ceremoniële Tibetaanse Tantra Rituelen zijn mijn specialiteit

Namaste

     Mijn medewerksters


Tantrika Scorpio - Rode Tantra 38J

Hallo iedereen, mijn naam is Scorpio, ik ben een slanke, spontane en goedlachse jonge vrouw. Al enkele jaren geef ik volledig ontspannende massages, in eerste fase uit passie, nu ben ik een van de gelukkigen die van haar passie, haar beroep kan maken. Ik heb de kans gekregen om deel uit te maken van een Tantrisch massage team onder de deskundige leiding van Patrick, die mij de leer van deze prachtige kunst in mij verder laat groeien. Ik kan u laten meegenieten van deze kunst op massagetafel of futon om samen tot dat hoogste punt van totale ontlading van lichaam en geest te komen. 


Tantrika Joy, Rode Tantra 29j

Hey, ik ben Joy, een naam die ik denk ik, te danken heb aan mijn eindeloze glimlach. Ik ben beginnende in de wereld van de Tantrische kunsten, maar heb hier mijn roeping gevonden, en doe het dan ook met volle overtuiging. Mijn voorkeur gaat uit naar Rode Tantra, één worden op sensueel vlak met de ontvanger die op mijn tafel ligt. Elke dag leer ik meer en meer bij, ook dank zij Patrick, de drijvende veer achter Body2Balance die mij het volste vertrouwen schenkt in mijn groei in de deze prachtige Tantrische wereld.


Tantrika May, Rode Tantra 35 j


Ik ben May, ik nodig u graag uit in mijn wereld, van Oosterse sfeer, oriëntaalse warmte, in combinatie met gedimde lichten in een rustige en gezellige ruimte. Met akkoorden van ontspannende muziek vermengd met de natuurlijke geluiden van een sprankelende beek, tot een bos vol vogels die tsjilpen of het serene geluid van regendruppels...

Dit alles is slechts een klein deel van de omgeving waarin u een heerlijke, Tantra massage zult genieten. Dan weet u wat u het meest nodig hebt na een stressvolle dag, zorgen van thuis of problemen op het werk, in één uur zult u alles en iedereen vergeten en een leuk moment voor uzelf beleven, omdat u het verdient.

Het aanraken... bewegen... alleen u en ik, in de hitte van brandende kaarsen en het geluid van stilte geven u het ultieme massagegevoel.

Laat al uw zintuigen gestimuleerd worden. Vergeet even de tijd en geef En geniet van mijn massage.


Tantrika Angolina, 29 j, Rode Tantra

Ik ben Angolina, een slanke en heel positieve dame van 29. Mijn handen beschouw ik als mijn truelen, die gebruik ik heel graag om jouw hele lichaam met mijn lichaam, mijn hart en mijn ziel om jou een zalige vorm van ontspanning en gelukzaligheid te boetseren. Samen met mij tot dat ene punt geraken waar je mij het volledige vertrouwen kan geven om mij jouw lichaam toe te vertrouwen om jou in een volledige vorm van ontlading van je lichaam en geest te bezorgen.