Ons Team

Tantrist  Patrick              

Hallo, bedankt dat u mijn webpagina doorneemt, mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Patrick en ben een verzorgde 50er die hygiëne hoog plaatst.

25 jaar geleden heb ik de passie van de massage en healing gevonden tijdens reizen naar het Oosten, Tibet, Thailand, Vietnam, Indië, waar ik verbleef bij monniken, en cursussen volgde bij massage meesters die mij de kans gaven om de kennis ervan in mij op te nemen. En nog vandaag, blijf ik bijleren en brandt hetzelfde vuur van passie bij elke massages en sessies in mij, die ik wil delen met jullie tijdens een bezoek van jullie keuze.

Ontdek tekst, uitleg en foto's in onze website wat ikzelf of mijn vrouwelijke collega's zoal kunnen aanbieden.

Een Tantra Massage, een yoni massage met of zonder yoni eitjes, een lingam massage, een spirituele witte tantra massage, jadesessie, mantra's, klankschalen, aroma's en de ceremoniële Tibetaanse Tantra Rituelen zijn mijn specialiteit

Namaste


Tantrika Scorpio - Rode Tantra 38J

Hallo iedereen, mijn naam is Scorpio, ik ben een slanke, spontane en goedlachse jonge vrouw. Al enkele jaren geef ik volledig ontspannende massages, in eerste fase uit passie, nu ben ik een van de gelukkigen die van haar passie, haar beroep kan maken. Ik heb de kans gekregen om deel uit te maken van een Tantrisch massage team onder de deskundige leiding van Patrick, die mij de leer van deze prachtige kunst in mij verder laat groeien. Ik kan u laten meegenieten van deze kunst op massagetafel of futon om samen tot dat hoogste punt van totale ontlading van lichaam en geest te komen. 


Tantrika Joy, Rode Tantra 28j

Hey, ik ben Joy, een naam die ik denk ik, te danken heb aan mijn eindeloze glimlach. Ik ben beginnende in de wereld van de Tantrische kunsten, maar heb hier mijn roeping gevonden, en doe het dan ook met volle overtuiging. Mijn voorkeur gaat uit naar Rode Tantra, één worden op sensueel vlak met de ontvanger die op mijn tafel ligt. Elke dag leer ik meer en meer bij, ook dank zij Patrick, de drijvende veer achter Body2Balance die mij het volste vertrouwen schenkt in mijn groei in de deze prachtige Tantrische wereld.


Tantrika Bo - Rode Tantra 21j

Hallo, mijn naam is Bo. Mijn ontdekte passie?... Massages geven. Ik ben nieuwkomer in deze wereld maar leer en krijg elke dag meer en meer ervaring in het geven van deze prachtige kunst. Mijn handen zijn mijn truelen, en die gebruik ik graag om uw hele lichaam met mijn hart en ziel in een zalige vorm van ontspanning te boetseren. Samen met mij tot dat punt geraken waar je mij het volledige vertrouwen kan geven om mij je lichaam toe te vertrouwen om tot de hoogste vorm van ontlading van lichaam en geest te raken. 


Tantrika Ela (Oya) - Tao Tantra, Energetisch, musculaire massages, knuffeltherapie 38j

Hallo, mijn naam is Ela, en ik ben heel graag uw gids tijdens uw ongelooflijke Tantrische reis. Vanuit mijn levenservaring en passie in de Tao Tantra geef ik het beste van mijzelf om mijn gave in de Tao met u te delen. En dit in mijn massages en therapieën. Mijn Tao massage is een ontdekkingsreis naar de schatten van je eigen lichaam die je misschien nog niet kende, waarin je jezelf kan overgeven aan de warme, zachte en golvende bewegingen van mijn aanraking. Je laat je helemaal meeslepen en genieten van het hier en nu. De intense aanraking voel je tot in je ziel en dat gevoel laat je niet meer los. U kan van mij artikels terugvinden in bv. RTL boulevard, Marie-Claire, P Magazine en de zondagkrant.


Tantrika Axelle - Rode tantra 33jaar

Ik stel mij even voor, mijn naam is Axelle.          Ik verwelkom en ontvang je in mijn eigen cocon, die ik even met jou wil delen. Mijn passievolle wereld van aanraking, mijn planeet die Tantra heet, wil ik dan heel graag met je delen.    

Een wereld waar een bron van gelukzaligheid borrelt. Een bron waar ik samen met jou uit wil drinken. Ik reik je mijn hand, jij legt je vertrouwen in mijn begeleiding doorheen deze prachtige wereld van gave en overgave, en wil je innerlijke geest verrijken met de energie die in mij stroomt. En eens je die gelukzaligheid hebt gevonden en herkent, dan kan je verder gaan in de realiteit van de seksuele energie die we gebruiken als springplank om in de totaliteit van deze magische kunst te duiken. Een traject die we op dat moment samen afleggen in de zoektocht naar je totale ontlading van lichaam en geest.