Ons Team

Tantrist  Patrick              

Hallo, bedankt dat u mijn webpagina doorneemt, mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Patrick en ben een verzorgde 50er die hygiëne hoog plaatst.

25 jaar geleden heb ik de passie van de massage en healing gevonden tijdens reizen naar het Oosten, Tibet, Thailand, Vietnam, Indië, waar ik verbleef bij monniken, en cursussen volgde bij massage meesters die mij de kans gaven om de kennis ervan in mij op te nemen. En nog vandaag, blijf ik bijleren en brandt hetzelfde vuur van passie bij elke massages en sessies in mij, die ik wil delen met jullie tijdens een bezoek van jullie keuze.

Ontdek tekst, uitleg en foto's in onze website wat ikzelf of mijn vrouwelijke collega's zoal kunnen aanbieden.

Een Tantra Massage, een yoni massage met of zonder yoni eitjes, een lingam massage, een spirituele witte tantra massage, jadesessie, mantra's, klankschalen, aroma's en de ceremoniële Tibetaanse Tantra Rituelen zijn mijn specialiteit

Namaste


Tantrika Scorpio - Rode Tantra 38J

Hallo iedereen, mijn naam is Scorpio, ik ben een slanke, spontane en goedlachse jonge vrouw. Al enkele jaren geef ik volledig ontspannende massages, in eerste fase uit passie, nu ben ik een van de gelukkigen die van haar passie, haar beroep kan maken. Ik heb de kans gekregen om deel uit te maken van een Tantrisch massage team onder de deskundige leiding van Patrick, die mij de leer van deze prachtige kunst in mij verder laat groeien. Ik kan u laten meegenieten van deze kunst op massagetafel of futon om samen tot dat hoogste punt van totale ontlading van lichaam en geest te komen. 


Tantrika Joy, Rode Tantra 28j

Hey, ik ben Joy, een naam die ik denk ik, te danken heb aan mijn eindeloze glimlach. Ik ben beginnende in de wereld van de Tantrische kunsten, maar heb hier mijn roeping gevonden, en doe het dan ook met volle overtuiging. Mijn voorkeur gaat uit naar Rode Tantra, één worden op sensueel vlak met de ontvanger die op mijn tafel ligt. Elke dag leer ik meer en meer bij, ook dank zij Patrick, de drijvende veer achter Body2Balance die mij het volste vertrouwen schenkt in mijn groei in de deze prachtige Tantrische wereld.


Tantrika Bo, Rode Tantra 22 jaar

Hallo,  ik ben Bo, een jonge vrouw met een grote passie, massages geven. Ik heb deze passie een hele tijd geleden ontdekt en fier om te kunnen zeggen dat het nu al ruim een jaar mijn beroep is. Ik ontvang u in mijn cocon, mijn passievolle wereld van aanraking die Tantra heet, en die wil ik heel graag op dat moment samen met jou wil delen.  Een wereld waar een bron van gelukzaligheid borrelt. Een bron waaruit ik samen met jou wil drinken. Ik reik je mijn hand, jij legt je vertrouwen in mijn begeleiding doorheen deze prachtige wereld van gave en overgave, en wil heel graag je innerlijke geest verrijken met de energie die in mij stroomt. Eens je die gelukzaligheid hebt gevonden en herkent, dan kan je verder gaan in de realiteit van de sexuele energie die we gebruiken als springplank om in de totaliteit van deze magische kunst te duiken. Een traject die we op dat moment samen afleggen in de zoektocht naar je totale ontlading van lichaam en geest.


Tantrika Ariana

Ik stel mij even voor, ik ben Ariana, een jonge vrouw die een passie heeft gevonden, massages geven. Ik ben wel een nieuwkomer in deze magische wereld van de sensuele massages, maar ik ben heel leergierig en elke dag blijft mijn passie groeien en verfijn ik mijn massagetechnieken. Mijn handen beschouw ik als mijn truelen. Die gebruik ik heel graag om uw hele lichaam met mijn lichaam, mijn hart en mijn ziel, om u een zalige vorm van ontspanning en gelukzaligheid te boetseren. Samen met mij tot dat ene punt geraken waar u mij het volledige vertrouwen kan geven om mij uw lichaam toe te vertrouwen, en u in een volledige vorm van ontlading van lichaam en geest te bezorgen.